COLEGIUL COSBUC - Elevi care termina orele la 20.30 dupa 7 ore; sali de clasa blocate de fundatii

Anul acesta in Colegiul Cosbuc se functioneaza cu pauze de 5 minute (desi regulamentul prevede pauze de 10 si un orar echilibrat !). Acestea sunt insuficiente pentru a lua o gustare, a folosi grupurile sanitare sau pentru igienizarea salilor intre schimburi. Cu toate acestea elevii termina cursurile si la ora 20.25 sub motivul ca nu sunt sali disponibile. In acelasi timp o sala de clasa (sala 17) este folosita ca sediu de fundatie (!!!) de catre profesoara Marin Roxana.
Oare la ce ora vor ajunge acasa elevii care vin din Otopeni sau cei care sunt din cartierele marginase ? Va astept comentariile.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Ca parinte de elev de gimnaziu nu mi se pare potrivit programul de anul acesta. Anul trecut terminau macar la 7.30 seara iar iarna dupa ce s-a facut ora de '45 terminau cel tarziu la 18.40. Sa trimiti un copil in strada aproape de ora noua e absurd si inuman. Si unde pui ca trebuie sa mai si manance, teme nu mai zic, le lasam pe a doua zi, dar eu nu sunt sa-l ajut. Chiar este o problema serioasa.

Anonim spunea...

1. orele nu s-au scurtat pentru ca nu s-a primit aprobare de la minister.
2. daca pauza ar fi de 10 minute, copiii ar pleca si mai tarziu.
3. in sala 17 se tin toate orele de engleza al dnei roxana marin.
4. centrul care da oportunitatea elevilor sa participe la cluburi de dezbateri, voluntariate samd. Nu cred ca e cineva deranjat de o oportunitate de afirmare in plus.

probabil nu o sa publici comentariul , dar iti spun totusi pentru cultura ta generala, desi ma indoiesc ca nu ai stii lucrurile astea. dar e o tehnica buna sa faci pe nestiutoarea si sa gasesti inca un nod in papura inexistenta.

ciao.

Vio spunea...

"in sala 17 se tin toate orele de engleza al dnei roxana marin"

In rest sala sta incuiata iar alti elevi termina orele intre 8 si 9 seara. E un fel de seral.

Nu e o papura inexistenta ca eleve de clasa a 10-a ajung la 10 seara acasa sub motiv ca nu sunt sali!

Anonim spunea...

Ce fundatie functioneaza in sala 17 ???

Anonim spunea...

Pai cam asta e: oportunitatile unora, ghinionul altora:)

Anonim spunea...

"Ideea nu era neaparat sa se cumpere televizoare, ci faptul ca pretul la care s-au cumparat panourile este ca cel al televizoarelor performante. Eu cred ca este o cheltuiala de tipul celei de la MIRA daca stiti unde tot asa s-au facut niste achizitii aberante pe banii contribuabililor. Ma refer la masinile Logan de 70.000 de Euro per bucata. In Franta cele mai scumpe masini de politie (si va asigur ca nu sunt Logan) au costat cu toate dotarile 33.000 E.
Nu cred ca intr-un panou din lemn sau ce-o fi este atata tehnologie ca intr-o plasma sau un LCD. Dar daca vreti chiar si o plasma ar fi fost mai utila deoarece la orice ora (chiar si sport) se pot pune casete sau DVD-uri cu lucruri care sa-i ajute pe copii (exemplu imagini, documentare, exercitii). Totusi aici nu erau orice bani. Erau banii elevilor din care trebuiau cumparate materiale didactice. Cand este la mijloc banul public cred ca avem dreptul sa ne pronuntam. Multumesc pentru atentie."

Anonim spunea...

Din cate stiu la intrarea in Cosbuc exista un banner in care scrie "Scoala libera de coruptie". In acesta situatie putem sta linistiti Cosbucul a scapat de coruptie de mult.
Dar in fata se afla unul din cele ...10 panouri cumparate la pret "promotional" de la firma sefului buget local din Primaria Sectorului 2. (in campanie e mare nevoie de fonduri). Iata cum se duc banii elevilor pe materiale didactice pentru elevi. Asta da management! Jos palaria doamna Buciu!

Anonim spunea...

aloo pisi anonim, NU EXISTA BANII ELEVILOR! sunt banii scolii primiti de la minister geniule! :|

Anonim spunea...

Si fondul scolii nu exista nu-i asa? :|

Anonim spunea...

Poate Cosbucul este scoala particulara si nu stim. afara din sala 17. Vrem sala 17 descuiata si libera de coruptie.

Anonim spunea...

a mon avie fondul scolii e mult prea mare

Anonim spunea...

Pana la urma sala 17 poate fi folosita liber?

Anonim spunea...

Copilul meu invata prin subsoluri in timp ce aceasta sala este incuiata...

Anonim spunea...

Frate, alea nu sunt subsoluri, acolo sunt clase special pentru orele de engleza.

Anonim spunea...

Ador sa fac ore in subsol.

Mariana Zaharia spunea...

Nu inteleg de ce toata lumea posteaza anonim. In fond fiecare ar trebui sa aiba curajul raspunderii celor comentate.

Anonim spunea...

m