Droguri si tigari la Colegiul Bilingv George Cosbuc. Banii pe manuale gratuite ridzipiti pe achizitii. Directoarea isi reface casa .



In timp ce elevi sunt lasati sa se drogheze in distinsa scoala, profesorii sa-si faca de cap lipsind de la ore, doamna Buciu Ilinca isi reface casa. Acoperis nou, burlane, renovare interior, exterior, lemnarie, termopane. Doar este criza economica. Salariul directoarei de 1875 lei i-a ajuns la fix sa bage cateva miliarde intr-o casa care pana sa fie directoare era mai mult jalnica.

Septembrie 2009. La casa Buciu se lucreaza din plin.


Pentru a scoate gunoiul din casa si molozul doamna Buciu a inchiriat un container de la Rosal



In acest timp in scoala nu s-a cumparat nici macar un singur manual pentru invatamantul gratuit (clasele 5-10). Elevii de la acest clase lucreaza dupa manuale care nu mai sunt valabile de mult timp.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca poate fi nici "distractiv" si nici interesant sau extraordoinar, ci trist, foarte trist ca niste copii ajung in acest hal.

Ema spunea...

Ce te doare pe tine ca noi fumam? Te oftici ?

Violeta spunea...

Nu este vorba de oftica dar scoala (se presupune) trebuie sa te invete lucruri bune, iar democratia si corectitudinea nu inseamna sa prostesti niste tineri fara prea multa minte cu loc de fumat, etc. Cand o sa-ti tragi un cancer o sa te lamuresti ce grozav a fost locul de fumat pe care adultii nu il au in firme dar il au copiii la cosbuc

Anonim spunea...

Care este firmele care nu au loc de fumat???
Eu stiu ca si profesorii are loc de fumat.
De ce nu propui si desfiintarea lui????

Daniela spunea...

Pana pica Base fura fiecare ce mai poate ca dupa nu se stie ce se mai poate fura. Cat priveste fumatul, drogurile, vaginele si educatia de cacat care nu se face este un liceu de profesori iresposabil ca permit asa ceva. Eu nu mi-as da copilul la o asemenea scoala.

Maria spunea...

e vina parintilor pt cum ajung copiii...fumeaza ei sin wcuri daca nau locuri...in orice liceu se fumeaza...

Anonim spunea...

Ceea ce ni inteleg unii elevi este ca fumatorii traiesc cu 8 ani mai putin decat nefumatorii, iar daca se imbolnavesc viata lor scade cu 21 de ani. Vezi ce spune Dr. Florin Mihaltan despre fumat.

Anonim spunea...

doamna elena Ilinca Buciu il protejeaza pe profesorul pedofil Walther Prager care tine relatii mai mult decat cordiale cu eleve din Liceu

Anonim spunea...

ma corectez: nu vreau sa-mi las idul sa nu fie publicat pentru a intra oricine pe el :) dar daca cineva lasa comment ca " EU TE POT AJUTA " ii las idul :)

Anonim spunea...

am nevoie urgent ca cel care a scris blogul sau eventual un elev care sa poata sustine cele spuse sa ma contacteze pentru o stire de ziar ! :)
nu vreau totusi sa-mi las aici id-ul , deci incercati sa-mi lasati mesaj cand cititi comentariul . o sa incerc sa intru cat mai des pe blogul acesta FOARTE INTERESANT !

Anonim spunea...

Din pacate etobotanicele sunt la ordinea zilei

Diana spunea...

stiti cumva pe ce strada sta doamna ?

Diana spunea...

stiti cumva pe ce strada sta doamna ?