Arheologia fraudei

Iata documente autentice care atesta cum sunt prapaditi banii parintilor:



Din suma de 115 milioane nu putea sa nu se infrupte trupa de succes a directoarei Buciu Ilinca care joaca "Monoloagele vaginului" pe banii elevilor. Avand in vedere ca nu toti elevii au bani este de-a dreptul jenant ca ei sa sponsorizeze replicile de genul:
“Dragă, n-ai vrea tu să-mi mîngîi vaginul?”

"Femeia 1 (Buciu Ilinca)

Piş, pişătoare, aluniţă, gogoşică,"

"Eu am întrebat-o dacă bărbieritul vaginului o să-l oprească pe el să şi-o mai tragă pe unde poate."

"Femeie

Ia-o de la-nceput

Nu, acolo

Linge-mă

Stai acasă

Bună alegere"




Vremurile lui Caragiale s-au intors. Parintii pusi sa plateasca "curatenia in garsoniera prof. Minna".


Si o noua lovitura a afacerilor pe vremea crizei: pentru ca panourile de sute de milioane sa stea in picioare si sa strajuiasca parvenitismul din Colegiul Cosbuc trebe si niste sisteme de sustinere de 100.000.000 de lei. Da, ati citit corect 100 milioane. Dar nu din banii parintilor, ci din banii din care trebuiau cumparate manuale.







Iata profitul uneia din firmele de apartament cu care directoarea Buciu Ilinca face afaceri. Cifra de afaceri a crescut in perioada derularii contractelor cu C.N.B.George Cosbuc de peste 5 ori !

Bilant financiar Dezair Serv SRL


8 comentarii:

Traian Basescu spunea...

Pozele sunt trucate, am vazut eu pixelul albastru

plugusorul...again and again spunea...

Oportunismul a ajuns să fie prezentat drept virtute, traseismul drept semn de maturitate politică. Consecvenţa e ridiculizată ca o dovadă de prostie ("numai boul e consecvent" - explica, deunăzi, Iosif Boda). O coloană vertebrală dreaptă a devenit un imens handicap. Este apreciată şi recompensată slugărnicia. Cine critică puterea e ticălos, cine o laudă e patriot onest.

Vio spunea...

Asa cum poate ati auzit dl. politist Bica de la Politia Comunitara va pleca incepand cu 1 ianuarie 2010.
Ceea ce nu stiti este ca Colegiul Cosbuc va face contract se pare cu firma BGS pe mai multi bani dupa modelul afacerilor de pana acum ale precinstitei Buciu Ilinca.
Bine a spus cine a spus ca "banul e ochiul dracului".
Intrucat blogul a fost supus unor atacuri informatice comentariile de la acest articol va rugam sa le retrimiteti. Multumim

timi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

doamna elena dat fiind ca sunteti o persoana capabila sa demaste nesimtirile din Colegiul George Cosbuc ma gandeam ca poate ati putea sa trageti un semnal de alarma pentru un alt caz marca Buciu. Profesorul de filozofie Wather Prager detine relatii intime si implicit de favoritism cu o eleva- Dumitru Gabrielade la 12 u2. Doamna Ilinca Buciu a fost instiintata despre aceasta problema insa refuza sa ia orice masura.

Anonim spunea...

Vreau si eu curatenie acasa din fondul scolii

Miau spunea...

Artista vaginelor pune elevii sa-i dea raportul ca niste mici informatori. Profesorii care nu sifoneaza si nu-i dau limbi sunt persecutati (calificative proste, etc)
O scoala de cacat cu o directoare de cacat

Bamboo spunea...

Curatenie acsa la profi ?