Lista ruşinii la Colegiul George Coşbuc Preşedinta comisiei de fraude: Doamna Amalia (Magdalena) Roşca patronează furtul a jumatate de miliard lei

Un document care ne-a fost transmis recent. Vă prezentăm lista celor care au ajutat la devalizarea Colegiului de suma de 526230000 lei


Roşca Amalia specialista în achiziţii la preţuri imense


Pentru a pune câţiva metri patraţi de parchet in sălile 11, 13, 15 unde plouă nu sunt bani...


Sala 11, etajul I, "laborator de istorie"

Mai nou Doamna Amalia rămasă pe "felie" şi la "borcanul cu miere" a dat ca sarcină ... portarului să o lase mai uşor cu paza şi să repare noaptea parchetul din sălile în cauză. În rest treaba merge.


Sala 11 et.I


Igrasie sala 11 et.I


Sala 15a etaj I


Sala 15a etaj I


Sala 15a etaj I

5 comentarii:

Ciuma portocalie va muri spunea...

Buciu, Magdalena, Cojocaru, Titus, Gabriela, Rosca, Funeriu, Amalia si care dracu mai patroneaza coruptia in educatie nici nu isi dau seama unde ar putea ajunge.
Spre deosebire de hotii tac si fac acesti escroci fura si tot ei sunt tari in declaratii.

Anomina Bubulina spunea...

Ce de baaaaaaaaaaaaaaaaani!!!

Ada spunea...

Acesti oameni trebuie luati cu catuse din scoli. Este incredibil unde poate ajunge hotia. M-am convins ca invatamantul este o mafie.

Anonim spunea...

Sincer nu stiu de ce dar am impresia ca doresti sa faci o publicitate proasta acestui liceu. EU sunt de 3 ani (din cls a5a) acolo si NU era nici o sala asa cum arata pozele. Chiar daca doamna Buciu a facut ce a facut sincer ne oferea tuturor o educatie buna si pastra scoala cum trebuie. Probabil toata lumea s-ar astepta ca noua directoare sa "salveze" scoala. Ei bine dna. Buciu era de 3x mai buna decat ea, avand in vedere ca ea ne trata frumos spre deosebire de directoarea actuala. Sper totusi ca vei pune acest comentariu deoarece C.N.B. George Cosbuc NU este un liceu prost.

Vio spunea...

Poate ne trimiti tu niste poze din salile respective