Educaţia cu profesori infractori la Colegiul Bilingv "George Coşbuc": Mogos Iosif

În era luminoasă Funeriu în care cine nu are bani de şpagă rămâne pe dinafara, profesorul de istorie Mogoş Iosif s-a gândit că cel mai profitabil lucru este să vinzi scutiri elevilor. Cum în ziua de azi elevii lipsesc la greu iată că profesorii (ei au cea mai bună psihologie a elevului) au găsit soluţia. Cum nevasta sa, Mogos Doina, este medic ORL, Mogos Iosif s-a gândit că ar mai putea scoate beneficii din ceva. Şi uite aşa s-a apucat din "spirit umanitar" zice el să le procure scutiri false. Iată ce crede Parchetul Tribunalului Bucureşti despre asta:






 
      MOGOȘ IOSIF, urmărit penal recidivist pentru "fals intelectual. instigare la fals, complicitate la uz de fals."
Acest specimen care vindea scutiri medicale false elevilor din Coșbuc este o persoană de încredere a fostei conduceri. El era delegat să ia plicurile cu subiecte de la Inspectorat şi mai apoi să ducă lucrările. Sclav fidel al "doamnei Ilinca", artista coruptă din "Monoloage" domnul Mogoş Iosif care preda 3 lecţii în 4 ani a primit calificativul FOARTE BINE. FOARTE BINE SPUNEM ŞI NOI, EDUCAŢIA VIITOARELOR GENERAŢII CU INFRACTORI RECIDIVIŞTI!

14 comentarii:

Eleva ta spunea...

Cel mai misto este cand duce elevii la biserica Olari si le cere 2 lei pentru bilet de intrare cand toata lumea stie ca nu se plateste.

Parinte spunea...

Şi acest profesor să înţeleg că mai predă încă în Coşbuc??

Vio spunea...

Nu preda, este doar angajat ca profesor. In 4 ani a dat conspecte elevilor si pe asta ia salariul. Interesanta si practica cu biletele la biserica de 2 lei. Ce-i drept sunt ieftine, dar stie toata lumea ca pentru a intra intr-o biserica in Bucuresti nu se plateste. El cere banii pentru niste bilete care nu exista.
Ne intrebam daca si de data asta va interveni domnu Alex Faciu cu relatiile sale de la parchet sa se musamalizeze.

Profesoară Coşbuc spunea...

Sub Buciu si-au găsit loc în scoală toate scursurile, escrocii, dezaxatele, ţaţele, chiulangii ţi chiulangioaice. Mogoş, infractor cu state vechi, Roxana Marin o lesbiancă care a dat de 10 ori la facultate până să intre şi a făcut la "fără frecvenţă". Chiuleşte pe rupte, dar preda invers proporţional. Cojocaru, un boşorog libidinos care trăieşte cu o paraşută din şcoală, Andrei care nu predă nimic dar se lauda mult. Dacă vrei să-ţi predea trebuie să plăteşti bani grei la meditaţii. Ioana Nanu zisă Ana Pauker care stă în concedii peste concedii, la Coşbuc îşi recrutează doar meditaţiile cu 800 de mii cu ditamai târla (a se citi cu 5 deodată). Walther Prager adus în locul lui Pătrşcu care avea caracter şi pentru asta a fost înlocuit cu un profesor fără caracter care seducea elevele.

Anonim spunea...

Poate nu stiati dar Faciu are pile la Parchet si ii scapa pe toti infractorii din Cosbuc. Asa a scapat-o si pe Buciu.

Anonim spunea...

E de tot rahatul liceul. In cancelarie se beau cafele de la o pauza la alta. Profii stau la bârfe cu profesoarele, alţii trag din pipă sau freacă menta pe la staff. Elevii aleargă de colo până colo doar doar o cadea unul în cap.

Anonim spunea...

Mogosh nu preda, nu corecteaza, doar face bani. Tezele noastre au fost date unei colege sa le corecteze pe şest.

Anonim spunea...

Mogoş este cel care a intocmit procesele verbale false prin care Buciu a jefuit liceul

fost elev spunea...

eu am facut subiecte de teza pt mai multe clase pt mogos

Anonim spunea...

Mogoş motiveaza absenţele pe bani, sticle de whisky, parfumuri.

Ai vrea tu sa stii spunea...

Observ ca tot dvs. sunteti in postura de a aproba sau nu comentariile, un geniu strateg, sper sa va dea Dumnezeu putere sa aveti o viata mai buna de atat.

Anonim spunea...

ACEEAȘI ”STARE DE FAPTE”, CU MICI ”VARIAȚII” -ASTA PT. A ”RUMPE MONOTONIA”, GUVERNEAZĂ MULTE ”ȘCOLI” ROHMANEȘTI (SIC!), PRINTRE ELE FIIND ȘI FIEFUL UNEI OTREPE, NUMITA ȘTEFAN ROZICA, DIRECTOARE LA ȘC. 52; ASTA DEMONSTREAZĂ, FĂRĂ ECHIVOC, CĂ CEEA CE SE CHEAMĂ ”SISTEM DE ÎNVĂȚĂMÎNT” ESTE, ÎN FAPT, O CRIMINALĂ GHILDĂ, PLĂTITĂ, CULMEA, DIN BANUL PUBLIC, PT. A DISTRUGE SISTEMAIC GENERAȚII ÎNTREGI PRIN...ANALFABETIZARE! STRANIU ESTE FAPTUL CĂ PĂRINȚII COPIILOR NENOROCIȚI DE CĂTRE ”SISTEM”, NU AU NICI O REACȚIE ÎNTRU APĂRAREA PROPRIILOR COPII!

Anonim spunea...

doresc si eu o scutire pentru 4 zile. unde ma pot adresa?

Anonim spunea...

La domnu Mogos